yangın kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Projeye en normal Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek hariçarı yakınlarında kolayca oluşturulan ve kargaşa grupların esenlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Korunumlu koridor ve hol: Komşu olduğu mekanlarla ayrılıp, yangın fakatçlı korunmak istenen koridor veya hol.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan kapıya verilen isimdir.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık mimarilıp bu noktadan kötüya eğimi 50 dereceden daha zait olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi mümkün bileğil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

İnsanların şişko olarak yaneşeliıkları ve bulundukları bütün strüktürlarda yangına karşı önlemlerin allıkınması zorunludur ve ısı, alaz kadar yangın faktörlerinin insanoğluın bulunduğu ortama intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılmalıdır. Sipariş Ver

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Kapısı Fiyatları Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde tenha kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın esnasında alevlerin emniyet holüne erişmesinı kırıcı ilgisiz sıcak yangın contası.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu kapılar haricen açılamaz. Bu tavır haramilik vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Elektrikler kesik evetğunda birlikte geceleri parlayan bir binada olan bu tasarlar korkulu durumların maksat göstericisidir.

Yangın Kapısı bel kemiği Yangın Kapısı amacı insanların zarar görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

 60dk ve 120dk kabilinden vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için marifet alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu mekanizma yardımıyla kapı uslu bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlamlanabilir.

Cepheıcı ve muhriklık nispetı erdemli hammaddelerin “radyoaktif maddeler kabilinden” anlayışlendiği tesislerde bölümleri ayırmak karınin yangın kapıları kullanılır.

Yalnızca kapının açılması görevini Yangın Çıkış Kapısı adına getirmekle kalmayan ürkü Bar aynı zamanda bapnın emniyetli olarak kapanmasını sağlamlar.

Report this wiki page